Dietetyka

Oleje zimno tłoczone. Technologia produkcji, właściwości i zastosowanie

Oleje zimno tłoczone. Technologia produkcji, właściwości i zastosowanie

Zapraszamy na wyjątkowe wydarzenie! "Oleje zimno tłoczone. Technologia produkcji, właściwości i zastosowanie". 
🗓 3 czerwca 2025 (wtorek)
🕐 Godzina: 13:00
📍 Państwowa Akademia Nauk Stosowanych w Nysie
Budynek D, sala 13A
📌 ul. Ujejskiego 12

Dowiedz się wszystkiego o zdrowych olejach zimno tłoczonych!

Prelekcję poprowadzi Aneta Gołuch, która przybliży tajniki ich produkcji, unikalne właściwości i szerokie zastosowania w życiu codziennym. Dla wszystkich zainteresowanych zdrowym stylem życia, technologią żywności i #dietetyka – to wydarzenie obowiązkowe! Dołącz i zaproś znajomych!